Thursday, January 1, 2009

Happy New Year 2009

love u so much sys


Happy New Year 2009 everyone........

Well,its soo close now...

indeed,im so sad to leave my family ..
no one out there can understand me like they do..
and i hate people who love to exaggerate me..
no matter who u are..
im not silly..im big enough to deal with my things..if u cant help me just say so...i dont need your mercy..
im not very well..just DR aein knows my problem..:(

9 comments:

PLBD DUNGUN said...

2008 berlalu pergi dengan meninggal kan seribu satu kenangan manis dan pahit kepada kita semua.

Dungun Team mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2009 untuk Tya semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bertambah keimanan kehadrat Allah S.W.T.

Selamat menempuh hari hari yang bakal mendatang dengan cekal dan tabah.Semoga Tya beroleh kebahagiaan dan mendapat keberkataan daripada Nya yang Maha Kuasa......!!!!! Amin.

Dakjaat™ said...

kenangan yang lalu masih lagi tersergam indah di ingatan dengan ada nya blog kan??? =)

salam kenal .. hikhik!

owner ni ... pernah hisap rokok ke?

Aida Narina said...

H tya! =)
Happy new year to u too! From reading ur blog, i knew that u r going to aussie in less than 1 month! Congrats! What an opportunity kan? Wishing you all the best and good luck with all the preparations. U have a great future ahead of u! ^_^

aien said...

babe.i think u r skinny enuff from this photo!hihi.way to go woman!:D
happy new year.jgn nak sesedey sangat!disregard all the haters out there.hihi;) muacks..xx

Tya ilyana said...

babe kak aein..
thanks for the compliment...
looking hot is a must..
since i want to start my new day of school..
have to look even better..
alluree...auchhh!

Dakjaat™ said...

nak merahkan bibir tu balik ada banyak caranya .. diantaranya ialah:

- catkan bibir anda dgn cat cap ayam.. kaler merah wajib...

- pergi carik macik indon yang jual jamu tu .. ekekeke! ;p

- beli la majalah mingguan wanita.. kan dalam tu ada banyak produk utk melansingkan badan serta melansingkan wallet u all sampai kering kontang tak berhabuk? ehehe! i mean .. dalam tu ada gak produk utk merahkan bibir u tu balik... balek? . kang bibir u balek .. u lak takde bibir.. ehehehehe!

~ mizzAmy ~ said...

~ happy new year tya!!! just ignore mereka2 yg tak beri kepentingan tuh. lama2 diorg blah sendiri la. btw, sakit apa nih? take care okeyh... ~

~ mizzAmy ~ said...

~ lagik 2 weeks? bila tarikh nya? kul berapa? boleh jugak ke sana if i free. boleh la jumpa kan. dah g australia nanti, ntah bila plak leh jumpa. ~

~ mizzAmy ~ said...

~ insya-Allah, i boleh kot pergi sebabnya ur flight malam. nanti nak kena mintak ur phone number la. senang skit...

owhh, rupanya si dia pun ade. u both depart together ker nanti? ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...