Tuesday, March 30, 2010

2 months and baby exhibition *sigh*

Harini suami saya pulang .....ohhhh seronokkk nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
best hokeh!!i did something special for him .....jeng jeng jeng...i hope my sayang gonna love laa..
Alhamdulillah,i just finished presentation today ...and submitted my assignment for Building System..ohh kay!susahnye blaja!tensiiii....hmmmmm and guess what?today is my 2 month perkahwinan...semoga Allah sentiasa memberi barakah dalam kehidupan saya selaku isteri bersama Suami tersayang...Sumpah!!im so excited to meet him....he won Medal for Malaysia!!
kalau nk di ikutkan time Denmark and Australia ..serious jauh gile...saya nk tidur..die baru bangun tidur...jadi saya dan suami jarang berkomunikasi .......tp selaku isteri saya memang update la dia punya race..tak kira apa pun .. i ll try to find the source!
Suami saya seorang yang komited dgn kerja ...jadi tatkala suami mendapat Silver untuk Malaysia...Sayangku telah pun memberi SMS yang sangat menyentuh perasaan ku
"Yang i won Silver ..This Medal for youu sayang ....for youuuuu....i knew you letih tak tidur buat design ..kite same2 sacrificed for our own journey"...

Air mata isteri mengalir walaupun Sms tu dapat tatkala pukul 3 pagi waktu Australia ...Saya terharu sebab i knew him a lot!!i knew how struggle he is ...and he still give his best untuk melayan meh ..Actually i was quite stress sebab kerja byk gila..dan memang tak tidor malam la ..so suami faham dan memberikan SMS yang bagi semangat saya berkobar2 untuk terus berjuang ...Master susah ,,mcmane agaknye org boleh buat PHD??*wondering??*

I love you ..sayang..he is super sweet...i just cant wait to meet my sayang ..to hug and kiss my husband ...

Jadi...isteri terus berjuang di medan pelajaran ...i have one more sem hokeh!doakan yee..cuak juge...jadi tadi i found a BABY BOOTH!!!ini juge merupakan perangsang .....untuk saya belajar bersungguh2...cewahhhh...suami suruh kerja di sini..tak tau la senang atau tidak....kalau ade firm2 architect nk ambik fresh graduate architect do tell meh ok!


Actually,x de plan pun nk pergi sini..just tetibe bila mana nk pergi UNI..suddenly ade booth yg menarik kat dalam Cafe..tgk2 rupenye mcm market yang provide sume baby punye stuff...SUMPAH COMEL HOKEHH!!!seperti tidak sabar untuk menimang cahayamata...haha
i have 1 more sem to go..bagi Mama abis blaja dulu ok?hihihi....
Biase la perempuan tgk2 bende2 cute stuff gitu mesti suke gelll....jadi secara tidak sengaja saya telah pun membeli satu barang bayi ..untuk anak2 sedara mahupun bakal anak2 ..amin!

Terdapat byk booth2 menarik kalbu actually....Dari kepala smpi ke Kaki yeeee...Well,This rack sangat memukau mate with the baby shoes displayed ..so so so cute!!!
Paling best di booth ni....we can create our own design ..so menarik la..nk warna ape..size ape..nk style mcm mane...i loike i loike i loke..name card sudah pun ku ambil untk tujuan masa hadapan


After jalan2....pusing2 tgk sume booth babies ...so jmpe kedai cup cakes yg cute gileeeee...yang jual cakes ni pun cute ..budak2 juge....mungkin market ini di reka khas untuk budak2 kecil agaknya!

Introducing lambykins....untuk selimut bayi yg sungguh kiut miut ...i loikeeeeeeeeeeee!
Lambykins ni pun quite menarik juga...blanket for baby....haihh sume kiut2 la senang cakap..and Australia MADE....tu yg best!!kalau di ikutkan hati memang nk beli je sume2 bende yg cute ni..tapi harus bersabar.....:X
Then its cotton ..sesuai la winter2 nak sarung baby kan..
so ade sape2 nk order??
hihihi




p/s:cant wait cant wait cant wait

3 comments:

Nurshuhada Zainon said...

meleleh air liurku melihat gambar2 itu. melbourne, here we come next year.. insyaAllah.. kalau ada kelebihan uwangnyaaa...

Nurshuhada Zainon said...

meleleh air liurku melihat gambar2 itu. melbourne, here we come next year.. insyaAllah.. kalau ada kelebihan uwangnyaaa...

phea said...

sgt suke bce blog kamoo..how a sweet husband n wife.!!.. ;p wish both of you a happiness.. ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...