Saturday, March 27, 2010

Makan-makan after STUDIO!

Di sebabkan tekanan yang agak melampau.....Design and pelbagai kerja yang lain..jadi Syat (gambar di bawah) telah pun mengoffer diri untuk masak Makan Malam dkat kami after studio habis dalam pukul 7 Malam gitu...Studio sangat mengstresskan diri sbb serious x faham ape lecturer nak...Buat pengetahuan semua..Studio merupakan tempat student2 architect buat kerja..sometimes org kompius what is studiO..jadi hari Khamis my studio finished at 7..jadi akibat kelas yang sungguh padat..nasib ade org sudi mengoffer untuk masak DINNER!!
yipppieeee....

Rumah Bujang terletak di atas kedai...superb jugak rumah tu ..and sejuk nk mati..kalau saya di takdirkan duduk rumah cam tu..serious heater 24jam kot!!tp happening la dkt ngn city...
Syat telah pun menyajikan Masak Lemak Ayam yang gile sedap!!!and pedasssssssssssss!!
but tahniah jugak la..tak sangke plak org2 laki mahir masak dari perempuan ...snifff



Jajash ....she is really good in cooking..!!sume pandai..thanks a lot for buatkan me..cekodok!!sukeeeeeeeeeeeeeeeeee....sume terror la...design,masak and photo..serba serbi org ckp..hihihi
This is Syat...agak superb dalam design juge....Syat masak Masak Lemak Ayam..Serious seyhh sdap !!
This is Syazwan...Syat housemate ..
Agak serious dalam masakan..tmbah terserlah double chin menunjukkan kegemukkan..oh tidaakkk!!
Gadis2 yang terror memasak bersama seorang chef Masak Lemak Ayam...kerana sudah berkahwin jadi mereka menyuruh saya masak SAYUR..alahh simplee jah!
Kesian jajash..Basikal die kene curi tatkala kami makan2 di Rumah Syat...
Ok dah kenyang...!thanks a lot Syat and housemates ...nanti boleh buat makan2 lagi ..:D

2 comments:

Umi Salmah said...

xpe!!!double chin tu kiut..

Umi Salmah said...

xpe!! double chin tu kiut..=_____+

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...