Wednesday, March 24, 2010

.rindu.

i misssssssssssssss himmmmmmmmmmmmmmmm so badly!
what is my sayang doing right now?
dah makan ke belom?
training?
time constraint ....!!!debushhhhhhhhhhhh
i miss him so so so so so MUCH!
loveeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuu..
bende pertama yang nk buat..........nak pelukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk suamikuuuuuuuu!!
ohh i miss u yayang :(

2 comments:

Red Clutch said...

bila dah kawin mmg mcm tue... i've been apart from my hubby almost a year then i realised sy bukan yg boleh jadi weekend wife... and alhamdulillah now i'm close to mr husband...

being apart make us feel sooo empty... lg2 kadang2 ada org ingat kita x kawin lagi walhal kita dah jadi isteri orang...hua hua hua

Azwani Shaari said...

i'm apart from my husband also.. school holiday wife lak tu.. setahun 3-4kali je bleh jumpa lama2.. btw, smlm tgk ur husband kat tv, comel je bercakap x tinggal loghat tganu..mmg kebanggaan rakyat tganu la gitu.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...