Friday, April 16, 2010

Pengapit Pengantin Sudah di pilih!

*mimik orang tua ni yang comel sudah mahu kawin*
*mimik kakak ku jangan la kawenn*
*mimik sorry sayang..i have to kawin*
*mimik mencari pengapit*
*mimik pengapit sudah di cari*
*mimik tak bagi orang ngorat*
*mimik ..nantikan kami untuk Majlis Resepsi!*
*mimik siapakah yang paling cantek?kakak or adiknya*
*mimik tentulah kakaknya*


kih kih kih...



Alkisah, tup tap tup tap..dah nk masuk BULAN 5 ye..
Majlis Resepsiku punya persiapan belom di senarai pilihkan..
namun,haku sudah pun memilih pengapit yang cantik untuk Majlis Persandingan haku nanti..
Tapi masalahnye sekarang,haku sudah gemok!
haku mmg sudah gemok!
Suami haku takde..haku mesti gemok!
My pengapit is my sister.
Tya Diera....Form 4..ok la kot untuk jadi pengapit..
adik was nangis2 ...bila tahu kakak nye yang comel ini sudah mahu berkahwin..
tiba2 hilang kakak yang sempoi yang bawak dia berjalan2 ,shopping, minum coffee,
jogging,tgk movie.....now..kakak nye dah jadi Isteri orang..

Dear sister,
your time will come...inilah putaran hidup sayang...when u are in my age..you will think the same thing as mine..tapi yang paling utama,belajar bagi habis dahulu...


Haku sedang memikirkan tema yang menarik untuk majlis persandingan itu..
yang paling best....Insya Allah..dah tamat berlajar!
YAHOO!


Ada sapa2 nk p kenduri cek?sila bagi alamat na..bleh bagi kad...

5 comments:

n n said...

nak dtg makan kenduri !!!
-________-

ieda said...

ipoh ktne sis? sy duk ipoh, nk je pegi tp waktu tu dah xde kt msia. huu. slmt semuanya ok :)

K. Eni + co said...

Jgn lupa jemput kitorg yek..hehe:-D

tya said...

x blh ltk gmbr yg buruk lgy ke ??ngekss ,, yaa ryte sdh sgt kakak gem2 kawen .. hehe :) miss YOU !!

cik puan fara said...

nak kad~!!!
haha..xmalu betul :p
sblm ni silent reader je tp bile org offer kad jemputan,dgn xmalu mintak nak jgk..
hehehehe..
suke suke majlis kawen ni..
rase nk blk ke hari kawen tu blk je..
seronokkkk gile time tu..
hehehehe



hey, klo blk dungun singgah la mekdi kertih. umah i dpn mekdi je.. bole jmpe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...