Sunday, October 10, 2010

the creativeness of architecture

Akibat kerja yang banyak,akak x sempat nk upload gambar yang venarik ini untuk tontonan umum!Ok main mercun itu bahaya...tapi kalau main mercun dari segi ilmiah,seni akak rasa itu satu bende yg menarik untuk di explore..ahaks!
Baiklah..sejak menyambut kelahiran tempoh hari yang lalu,akak terase sudah tue..jadi akak nk kongsi verita ini dgn adik2 yang suke memvaca vlog vakak!LOL
Haruslah pembuka cerita bermula dengan kebasikalan..basikal basikal suma nk basikal...
kalau bunga api pun basikal....just blom ade kesempatan nk bina building ala2 kebasikalan..tpi suami penah la suggest..tp jgn nk merepek...!vuruk!vuilding gitu!!


hasil ini adalah nukilan Mr Hazwan

Jaguh basikal kite dgn basikal ilusi..wahh chantik sgt

Jaguh basikal tgh ehem ehem dgn isteri die yg time ni gemok

Dari Akak tya..theme Ayam bermacam ayam!

Nukilan Abang Azizulhasni Aweng yang emas nya hilang sekelip mata..

Nukilan isterinya yang merasa kesedihan itu..nahh ambek bunga rose utk cyg :)

ini nukilan sume budak arkitek yang kreatif jalan2 di japan

building by Tasnim

Angel & Devil ,,,yang devil tu chantikk sgt

Sigila meroyan..kekeke

Angel katenye..angel isap okok luu

Devil zizoul ...

ini nukilah wan billy


menarikkkkk?
anda suka??
phewit...tersangat happy melihat gambar bermutu kami ini...oh ya Abang beskal tu boleh layan jugak kreatif dia..pandai jugak melukis.....!ecehhh
actually best la..try la mainn cmni,.mesti best once dah menjadi..tp kene la jugak pandai melukis..thanks to wan billy once again ..!!!
kestressan terubat acapkali bermain sebegini rupa...gituuuuuuuuuuuuuu!










3 comments:

sizuka[Izzati] said...

macam mana bt nih.super-cool!nak belajar boleh?:D

samanosuke_04 said...

waaa.. main shutter dia.. hoho, kreatif gak idea2 kat sini yer.. hmm.. kte pun ader lukis bunga aritue.. nanti nak post kat blog...

haziQah said...

aah mcmne nk wt ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...