Tuesday, October 26, 2010

N A J J A H


Cuti-cutikan dan suami di teruskan lagi....apalagi ..kalini adalah time untuk bershopping di Malaysia bersama suami....so sejak berada di Melbourne,i ve visited quite a number of website to explore the latest fashion that suits me..so tanpa membuang masa i ve dragged my husband to datang this butik yang terletak di Kota Damansara..
Najjah ni merupakan fashion tudung dan pakaian yang di pakai oleh pengacara tv9 .So since mereka pakai,saya sungguh tertarik.namun baju masih belum di beli sbb owner atau tuan punye badan ...badannye ....uhh uhh uhh ...baik jadi ...sekarang sejak abis belajar ni...owner dah kembali untuk menguruskan badan...mari doa-doakan!
Butik yang bercirikan modern muslimah ini..sangat menarikkkk!saya mmg sukalahhh!!tapi nak pakai kt Australia rase mcm x sesuai...maybe la boleh pakai untuk convocation?mungkinkah!?!
cehhhh....
Lantas saya pun memborong ye!!ohh sungguh tak ku sangka...actually dah lame gilee x shopping!jadi itu laa...dah abis master kan..suami pun galakkan bergaya...cewahh!(i kan selebet)
jadi nak tengok tak dari pandangan sisi?!!heheheh...baru pas balik TYAAZ ni.....saya mencari cover phone yang comel2 ....
Tada........im married and soon to be mommy?soon...belum pregnant lagi...kah kah kah ...
if you like to have this type of shawl
feel free to visit

oh yeah im promoting NAJJAH...dapat free shawl?!
heheheh..







3 comments:

Atiqah Adnan said...

me love najjah too!!
suka sangat dengan semua koleksi dia..tya dah pi daah..bestnye butik najjah besar pulak rasenye..
nanti kalau ade peluang ke KL boleh lah singgah..
cantik sangat tya~ ^^

atiQah raDzal! said...

kak tya, welcome back to malaysia. uruskan wedding eh ? hehe.

nak datanggg. *tak malunya request sendiri .* hahaha

~ mizzAmy ~ said...

kan? memang chantek2. i pun suka berborong di sana. T_____T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...