Sunday, December 26, 2010

Sambutan Honeymoon berpuaka

Oh no!!!!!our 1st day dekat GC di sambut dengan manusia2 aneh!!hehehe ..Asisul dan isterinya sudah tentu bergembira sakan apabila tibanya di GC!Jadi,aktiviti utama kami adalah berjalan2 sekitar bandaraya itu dan masuk semua kedai yang aneh.....we found the mask shop!segala jenis mask ade di sini ye puan-puan!Name it aje..kami agak gila dan mencuba satu persatu mask yg tersergam indah di kedai tersebut..Malangnya cuma 3 rupa wajah sahaja yang tidak di khuatiri terlalu over...yang lain tu faham2 sendiri la kan.. Yuhhh kita saksikan muka Asisul yang bertuka menjadi...........








Haaaaa...seram tak???so beli lah bagi org rumah takut!heheheh kiteorg beli satu..tapi x leh tunjuk rupanya nnti balik Malaysia x suprise ..nanti nak jalan kt KLCC ke mane nnti kantoi pulak u guys tau wajah siapa di sebalik mask tersebut!!Nantikan yeeee!:) - Tyazizul Posted using BlogPress from my iPhone-

2 comments:

iylia_hamie said...

akak di tagged award the best follower n follow me back...
sila amik award tue kat blog saye k...
tq

Pirate said...

Senyum, x perlu kata apa2... hehehhe congrats on your honeymoon!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...