Thursday, May 19, 2011

What if your favourite artist follow you?

Im totally indeed so so so a big fan of Fazley ,artist tu ..and guess what he did follow me in Twitter..!Thanks a lot ..ke sebab you fan Azizulhasni Awang jugak?!
Alkisahnya kan ..i met this girl named Nora ..because both of us sangat2 crazy mania dekat Fazley!Time tu Facebook,Twitter,Blog belum wujud lagi i think ...so Nora,she approached me and be friend with me..tanpa di duga..both of us mempunyai interest yang sama and belajar in the same lane ..She took interior design and i did architecture...so lebih kurang la tu kan?Daripada kami duduk dekat ruangan chat bersama Fazley..both of us just chit chat bersame jeh...so from there kiteorg rapat serapat2 nya!

Nora now is pusuing her studies dekat Tasmania,Australia and I just finished my Master dekat Australia jugak...so yang x sama just I dah kahwin..Nora belum..She is single and cun melecun wacakap sama lu!!Dulu rasanya dia ada bf ..and muda jugak kot..lol

Anyway,just to express here...it was so lucky to meet her through Fazley Fan page...lol sangat kelakar ..mane la tau kot2 ade Fans Azizulhasni ade yang sama boleh berjumpa kawan baru dekat page suamiku ..Everytime bila tgk Fazley ,i must remember her ..Tapi sad to say,sampai sekarang kite belum meet up ..will meet up soon by this end of June..She will be at Melbourne...im so excited to meet her..Kiteorg tak jumpa lagi,tapi dah so rapat..so how eh?Agak2 dah jumpa boleh jadi makin makin rapat tak?!

Oleh yang demikian,sila dengar lagu artist feveret kami berdua ..:D
Thanks to Fazley sebab menemukan ku dengan NORA...auwww



P/s: U olss what with this Acid Splasher?!!ya Allah peliharalah kami ..

1 comment:

Princess^of^Hemp said...

Wahhh...Bestnyer...i loike larh...huhu... Ala, kawan xkira rupa, jarak n papelah..Janji hati ikhlas nak berkawan kan kan kan..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...