Friday, February 1, 2013

Amna 1st photoshoot


Amna 1st photoshoot was taken tatkala Yayam 7 days old.
Just imagine,during her 7 days she managed to look at the camera and smile :)
The pictures are for our collection.But somehow rather,we havent got the pictures of Amna Maryam until now from the photographer.Probably he is so busy!

During the session,Amna did so well.Just a few time she requested for food and poo poo.
Everytime poo poo terkena baju Abbi .Not only poo poo ,peeing too!
She didnt cry at all.Senang nak habiskan produksi.




Yayam and Abbi special pose.Bayangkan Amna baru 7 hari.Dah kena ikut Abbi posing macam tu.Apa-apa pun Good Job sayang!U did so well!

Yayam posing maut tanpa seurat benang..hahaha hanya ditutupi kain selimut oren yang menawan.Kami agak cuak kalau Amna berak atas kain photographer.Alhamdulillah.Everything is OK!Sayang Amna Maryam!

She just 7 days.Tapi dah pandai mengagah .Dari 1 hari lagi memang di galakkan kita cakap dengan baby to let the baby knows us .Sambil menunggu next shoot,Yayam dan Abbi sembang-sembang dahulu..

Ini adalah sebahagian daripada ribuan gambar yang di ambil daripada Jurugambar kami. Syahiran Sukardi.Gambar sangat menarik dan aesthetic!Saya pencinta seni.Untung Amna ada gambar macam ini time kecik2.Ummi zaman2 dulu banyak gambar atas tilam jek ..and buai.Apapun thank you to Tatah jugak kerana menyimpan memori Ummi tatkla masih bayi.

Well,here are the pictures
Enjoy the pieces of art :)


1 comment:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Memang nice pictures, semangat badan dia kan, mesti sekrang lagi semangat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...