Saturday, May 18, 2013

Amna dan Ummi bersiar2 di Melbourne CBD




Bilamana Amna dah berumur 6 bulan,barulah Ummi berani nak bawa Amna berjalan-jalan tanpa Abbi.Abbi training.Salah satu cara Ummi nk kurus jugak.

Memang fun bawak Amna berjalan sebab dia memang x banyak ragam.Malahan sangat excited tengok orang.Walaupun pinggang sakit carry Amna ,tapi gagahkan aje sebab kalau bawak stroller rasanya lagi challenging.Takpe next time i ll try.Tapi yang susah kene sumbat suma benda dalam beg.Contohnya pampers,wipe tissue,rattles,kainlap,etc.Menyebabkan beg berat dan yes SAKIT PINGGANG !!Utk anak,mak sanggup berkorban nak.....

Tapi,memang payah la kalau tiba-tiba rasa nk terkench atau nk terber ..tahan la sampai balik.ha ha ha ha .Yang best kalau bawak pergi Nursing Room dah sangat membahagiakan bayi ini.

Tak percaya scroll ke bawah :-











Bukan Amna je happy..Mummy pun happy..plus with the orange leather ..auch mengancam sekali.Kerusini boleh pusing2 so nk menahan sakit pinggang sampai Abbi datang ambek.Kite pusingkan kerusi pun layan ..

P/s: Amna dah kurus,Ummi sedih :(




Sempat jugak nk merasa Hot Chocolate sedap ni..ayeekarembaaaa...

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

zubaidah said...

RINDU!

zubaidah said...

RINDU!

iqqa said...

Jijooooo ! Goshhh ! Long time no see. hye too kak tya . N si comellll, amna. Huhu. Btw selamat bpuasa.

Azimah Shukor said...

wahhh bestnye dpt pergi dengan orang tersayang...nak jugak.!!!!!!! come come here to my blog http://www.azimahshukor.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...