Saturday, January 10, 2009

ada masa



Ada masa yang akan ku fikirkan Kiranya kau pergi dariku Bagaimanakah akan ku teruskan tanpamuTak sanggup untuk ku bayangkan Andainya takdir jauhkan kau dariku
Satu yang ku mahu hanyalah kamuChorus: Maafkan aku Telah ku lukakan hatimu cintaku
Ingin benar ku memahami dirimu Agar dapat selalu senyum di wajahmuVerse 2:
Betapa sungguh ku inginkan Belaian senantiasa kau berikanku Merasa kehangatannya cintamuSakitnya tiap kali kau titiskan Air jernih dari matamu Bebanannya ku tak mampuChorus: Maafkan aku Telah ku lukakan hatimu cintaku Ingin benar ku memahami dirimu Agar dapat selalu senyum di wajahmuBridge: Andainya Kau tahu perasaanku padamu
Takkan kau siakan air matamu Walaupun diriku jauh Takkan pernah kau tiada Di hatikuChorus: Maafkan aku Telah ku lukakan hatimu cintaku Ingin benar ku memahami dirimu Agar dapat selalu senyum di wajahmu




to be honest,
im indeed sooooooooo sad to leave my beloved crib ..
house is everything for u..because precious *family* is in there..
I sent my little sister to TKC last weekend..
She hugs me and she cries ..she hugs me so tight and i cant detain myself too..
i hugged her.kissed her.and asked her to study hard..
she is the only sissy ...definitely we shared a lot of things..
when my dad seeing my sister cried,i glancing at my dad..yeaa i can see his eyes sparkling too..and so do MAMA...auchhh!!
oh pleasee...dont cry!!
its so true..its hard to cope it babe!!
hmmm....on my way back to Damansara..My friends sent a text to me..
they really2 want to meet me....so i suggest them to meet me at my bro's house..
they arrived right after me..and we were hugging!!
oh goshh......then,i went back to Ipoh..before proceed to my car..one of my friends hugged me gently and told me that she gonna miss all about Tya..somehow,i cried...i didnt know they way i treat them giving a big impact for them..i love u guys..good luck with ur studies..!korang akan sentiasa berada dalam minda ku..dont worry..

YM?
still....sume ckp bende yg same sedey tya nk fly..hhehe..hello kawan2 even YM..sane pun YM la kan...aduhh!!so i warned everyone to have their own SKYPE account!so i can make a joke still.?


i refused to work because i want to spent my times with them..hey the time is running so fast!! i got a week more...i havent packing yet...y??
because im totally SOBER!!please help me..
even my bf is nearby..but i need my family more than him..i promised myself to study hard..Thanks ma n pa..I LOVE YOU SO MUCH!!i appreciated everything u had done to me..
please pray for my future ..

come to my kenduri dear friends...on 18th January..
i cant wait to meet all of u..some of them are coming on friday and gonna sleep in my room..yeay!!lovee u all....anything buzz n email me okey..

*me gonna miss everyone*

loads of LOVE,
TYA

12 comments:

Dakjaat™ said...

Tya2.... saje jer bagi lagu sedih ...
ade gak Tya kena baling ngan belon air ... =(

Tya.. thanks for the song neway .. rasa sedih plak . .. hmmm ...

13may said...

:)

yOnnA said...

tya!!
serius sedih baca entry ni!!
chill ya dear!!
u just kene study betul2 je.
nnt cuti2 panjang balik la k :)

everybody will miss u dearie :(

nur nabil said...

hey there..
sedey bce this entry
have fun there
study elok2 towards bocoming an architect ! :)

i cant wait to see the photo :)

mrs thecools said...

ye ler yana, seday, genang air mata baca entry kali ni. we all will miss u too..

InsyaAllah we wil try to make it.. the kenduri this coming sunday.. its just for you..okey..InsyaAllah. salam kat mama, tengok gambo opah.. lagi ler sayuuu..

K. Eni said...

Salam,
Bila fly ke Melbourne?
Quoting someone's words," Melbourne is one of the sweetest place in the world".
And yes indeed, I have to admit it after being there for 4++ years.
All the best!
p/s: Met one of yr dad's friend during our hajj.

::zAsyikein:: said...

yana,spe nyanyi lagu nie yek?gila touchingla...nway...sabar bebnyk!!1 jgn homesick tau!!cikabe tunggu disana...ehhehhe..gluck babe...

Warith said...

hi tya,its a good thing u rasa sedih before leaving,once u let go everything u'll cope with the feeling faster.unlike me,i did not really feel sad before i came to uk,was too excited.but after a while here,rasa menyesal sgt2 i didnt really hargai those times before i left,didnt really spend time dgn family and friends,sibuk dgn kerja je,then terus fly,lagi sedih tau...sedih teramat+menyesal teramat...so cherish saat2 akhir kat kl,buang semua rasa sedih kat kl je jgn bawa ke aussie,lgpun bukannya forever pun study kat sane...good luck in ur studies!

Warith said...

hi tya,its a good thing u rasa sedih before leaving,once u let go everything u'll cope with the feeling faster.unlike me,i did not really feel sad before i came to uk,was too excited.but after a while here,rasa menyesal sgt2 i didnt really hargai those times before i left,didnt really spend time dgn family and friends,sibuk dgn kerja je,then terus fly,lagi sedih tau...sedih teramat+menyesal teramat...so cherish saat2 akhir kat kl,buang semua rasa sedih kat kl je jgn bawa ke aussie,lgpun bukannya forever pun study kat sane...good luck in ur studies!

~ mizzAmy ~ said...

~ tya, kenapa wat entri sedih2 nih. i plak yg rasa cam nak g oversea. adoi.. apa2 pun, jangan too sad okeyh. u pergi sana utk ur future jugak. ~

shAayyUm said...

jgn la sedih2 k....nanti time cuti sem kan boleh balik msia...take care dear...

Tya ilyana said...

Thanks guys,
yes yes..i will be coool as u need...
Pray for me...

love!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...