Tuesday, January 6, 2009

bedotjojo ku sayang

zaman2 keluar sambut merdeka..di hartamas square...

kau hilang bila ku tiba...kau datang bila ku kecewa..terasa diri di persenda..di mana berakhirnya nanti permainan sandiwaramu ini sesungguhnya aku..x mengerti....jika benar cinta itu buta?buta kah mataku...i love u guys so much!!

jojo and bedot,
tya sangat sayang dkat korang berempat..
eh silap berdue...
susah nk dpt kawan yg secharacter yang faham ape isi hati tya..
dari matric kite bersama..dari tya besa smpai tya kecik sikit..
korang sentiasa bersame tya..
tya sangat terharu...
korang sangat menjage tya..
and support tya tak kire di mane2..
bedot and jojo,
thanks a lot sayang..
tya agak sedih juge nak pergi ke Australia ni..
nnti kalau tya mcm nak tgk2 orang nk kut2..
mesti dah takde geng...
korang jgn la lupe nk ym2 ngan tya and SKYPE tau!
sedihnyeee tyaa mcm dah x nk fly je..
bag pun x packing lagi...
thanks bebanyak laa kawan2..
sbb korang laaa tya berjaya...
korang tolong tya buat model malam2..
bile tya begadoh ngan manusia2 lain
tya mesti akan menangis meraung dan akan kol korang...
love u guys...i love u guys so much
plz come to ipoh before i fly darling...
:'(
tya nk bg korang cenderahati cinta dari tya untuk korang!

i love u guys


6 comments:

Dakjaat™ said...

eh! balik sini nanti jangan lupe bawak sekor kangaroo ek? .. nak bela ... ehheheehhe! :p boleh la kangaroo tu boxing tya nanti.. wakakakaka! :p

yOnnA said...

this is what friends are for :)

Tya ilyana said...

yeahh..friends areeeeeeeee forever..

zubaidah said...

life is so unfair... :'(

Tya ilyana said...

kenape dodot cakap camtuu??

zubaidah said...

sbb bdot syg tya sgtttttttttttttttttttttttttttttttt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...