Tuesday, October 20, 2009

tempahan hantaran di TYAAZ collection..!!

TYAAZ =Tya+Azizul

this is one of the example by me


all of these from my mummy

contoh bunga paha (am i spell it correctly)

Salam to all,Tyaaz collection is now open for everyone to tempah hantaran untuk perkahwinan,pertunangan dan lain2.....anyone interested can just give me a call and visit the boutique ..mengikut citarasa masing2...do come and visit us...!tanpe segan silu to my butik!!
the designer will back soon :)

p/s: sebarang pertanyaan jojotya@gmail.com

Thanks!




3 comments:

ZARA 札拉 said...

Wewiit!

Bunga pahar if ku tak silap ejaannya~

bleh tempah ni, designer bila mau kawen?

~ mizzAmy ~ said...

wah dah ada butik. kat Ipoh ke butik ni? buat lah blog jugak, if orang jauh-jauh pun leh tempah. ;)

Ayumieza said...

salam tya..i nurul hasmiza (facebook)wow u dah buka butik pengantin ye,,dekat mana butik ni???tahniah ye bab dah berjaya buka butik ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...