Wednesday, August 4, 2010

I'M GLAD


12.49am
alone in the room
reminiscing the memories with hubby
just to tell that im so glad with u
soon to have his own masterpiece?
what's that ?
just wait and see..hari Khamis ini....hoh yeah!
but bapak la....gile hebat!takdela nk puji ke ape
tp sometimes mcm x percaye je Azizul tu is suami aku?
Just to tell u guys,he used to read my blog before he mengorats me heh...
ntah ape2 je ayat mude-mude dahulu..geli kerongkong mak nk bace ayat2 awal2 itu..
tp ye..itu sume suratan Ilahi..buat belog dapat suami..he read my belog then he added me ..so gitu lah citenye...tp tu la thankful la internet...Jodoh itu di tangan tuhan..
awal2 memang la mak mcm x nak layan sgt sbb tahu si dia itu mcm muda2 jah..huhuhu..
tu la..mak time tu hot okeh..byk gile kenalan..biase la zaman2 blaja di Malesia..after mcm kenal2 ngn Asisul ni..mak macam dah stop mengedik ..tetibe jadi cam baik,alim,sopan...gituuu
sumpahhhh....kalau u ols ade perasan cmni kat sesorang maknenye he is ur jodoh la itu..



bukti Asisul add mak.....omg ramei ok org msg nk kenalan..LOL ...u know what...Asisul pun ade jugek bg msg kt mak a month after..tp mak tak balas...
Seingat mak dohulu,time awal2 Asisul nk try ngorat meh,Asisul pernah tanye...
"Eh u minat Angkasawan Negara ek?""Kenapa u minat die?"
sape je perempuan yg x adore angkasawan tatkala itu..so the way die ckp tu mcm jeles la..
apakah?tp sumpah la...Asisul so sweet....Love him so much !
Awal2 dulu,mak rase Asisul ni takde la glamer sgt...sbb mak pun tak kenal die ni sape..
mungkin setelah mak berkecimpung dalam dunia IT ni mak rajinkan diri untuk mewujudkan laman web sosial buat Asisul untuk dia lebih fofular..Asisul kini sudah mempunyai laman web wikipedia..terima kasih untuk diri sendiri..mak buat wikipedia zaman2 Asisul pegi Beijing,Olympic ..Kalau ayat2 english mak tak betul dalam tu tolong la betolkan ek...!
Antara lagu2 awal percintaan kami ialah NO AIR!NO AIR!NO AIR!
Asisul nyanyi lagu itu setiap kali kol mak..mak simpan lagi video itu...nanti kalau dpt greenlight suami mak post kat belog..tp konfirm tak dpt punye heh...
tp tu la...CINTA menyemarakkan lagi semangat seseorang ye...contohnye Asisul...die merupakan lelaki yang mempunyai cita-cita....saye sungguh yakin dan salute pade diri suami saye...isterinye pule,semangat jugak la nk belajar bersungguh2..heh mcm tak percaya this is my final semester for MASTER!OMG!!Cepatnye mase berlalu..dan yang macam x percaye je..
now,Asisul is my husband...and im married...sumpah cam x percaye...mase sungguh cepat berlalu....Waktu Asisul minat kat mak,mak kurus gile ok..memang time tu mak jage la...g gym everyday ok!mmg kehidupan ala2 celebrity..pastu bile dah bercinte...mak jarang pegi gym sbb Asisul suke no kol!setiap jam kol je....so mak cam x de mase nk bersosial sudah..then,jumpa 2nd time hambek kau...mak naik gila2 kgs!so dah mcm x hot..so,now,kene kurus balik..and mak sedang dalam proses penurunan badan...sebab mak nak kurus untuk bersanding!So,
as a conclusion, mak tak buat kerja malam ni..buang mase .berangan kenangan terindah..dem!
suami mak jauh di Dungun.IMISSHIM.suami mak balik Jumaat ni...so mak kene prepare ape yang patut untuk suami....

Jadi tu lah...Allah is the Greatest ...kita hanya mampu merancang..tetapi Allah yg Esa yang menentukanya...Now what i need to do is to devout !I sayang gile sama suami I..and cant wait to have our own kids soon :) I think my belog now dah mcm belog me and suami pule..maafla ye kepada pevinat pevinat Asisul,Asisul gila busy mak aii x de mase nk update belog...sbb belog die tu pun die buat sbb nk tunjuk kt mak ..LOL nk lawan la kunun....tp x leh lawan heh..mine is better..so bile dah jadi milik Asisul..Asisul dah malas berkecimpung dalam dunia Siber ini...tp tu la nnti mak suruh die update...huhuhu..ape2 pun jgn lupe mendoakan kejayaan suami saye pada sukan komenwel kelak ye!Besday saye tahun ni saye sambut sorang lagi...haih!tu la pengorbanan isteri atlet..

k la..dah malam..nk tido..esok nk g library!
selamat malam dunia!

Tya


1 comment:

n n said...

oh.
begitu rupanya sejarah perkenalan :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...