Thursday, November 18, 2010

venang hoh yea venang!


Alhamdulillah...

Sila tuka antonasi mulut kepada huruf "V"
vaya verasa vangat vappy vebab vuami vaye venang..
vestt vyahhh.....valauvun vak vapat vengok vengan vata vendiri..
vapi vati vevang vakin vuami vasti venang!
vebab vime vommanwealth varitu vah vase vuami valah
vapi vak vau vitau via..vian kan!
vuvuvuvuvu.....
vell,vanna vay vhanks vlot vo vvery vone vho vhatching vim vestervay!
huhuhhhuhuhu...
vest vak vakap vahasa V....vudak2 veakin vume velajar vahasa v vebab vorang vutih vat vini
vaham vahasa valaya..vangat vak vavau......

P/s: Im so so so so so so happy with his achievement,Alhamdullilah....thats all i can say..Allah is the Greatest!Anywhere we go we must remember Allah then Allah will remember you!! As his wife,im a normal human being who feels scared ,and anxious every time the race began..So,dengan teruskan berselawat dan yakin pada Nya...insya Allah Allah makbulkan apa yang kite hajati...Terima Kasih kepada semua penyokong setia suami saya ,yang turut mendoakan kejayaan beliau yang sudah botak itu...Walaupun Azizul tu kecik,tapi hatinye sangat besar dan macam orang tua umur 50 tahun..serious ok!hmmm ..Well,Im so bangga and happy and tak sabar nk menyambut kepulangan yang di nanti...We can both celebrate our happiness together...cehhhhhhh

Tya Boo



6 comments:

cik panadol said...

tahniah utk mr asisul!

Yot | is | Yati said...

hihi. tahniah tya! tengok muka dia atas podium berseri tak hengat.

Poyaty said...

tya, gamba itu sungguh suweeett

congratulations to ur hubby :D

Ainul Hayat said...

Tya,
Semalam saya tengok dengan abang dan anak-anak sedara saya. Memang cuak gile time tu. Masa Azizul dan Joshia dah potong peserta-peserta lain kitorang sempat bersorak lagi....n azizul won. Yeah

Hana Ibrahim said...

so cute la you wify! heheh

violetless said...

tahniah sis for ur husband achievemet..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...