Friday, November 19, 2010

Botak dan Emas

Ok!..

hmmm

speechless

hmmmm

OMAIGOD!!

hmmmmm

uishhhhhhhhhhhh

No komen! No Komen!
ade tak macam Alien Workshop brand femes yang jumpe kat pasar malam zaman2 skolah rendah?heh!Alhamdulillah,dah macam wukuf pule suamiku!eheks..
tp itulah yang dinazarkan..
"Jika mendapat Emas,I nak botakkan kepala I"
"Botak la yang,tp jangan kulit..i geli...!"
"Ala tapi i nak botak sebotak botaknyeeee"
"Ok baby,do it anything you want baby!"

By the time suami botak sampai Melbourne,i think he probably has hair on his head!
Anda Yakin??
Bukan ape,saye ni pelik sikit,cannot see weird people,macam cite
Geek and Beauty tu serious x leh tengok rase nk muntah!
tak leh tengok Orang Tua yang kerepot sangat..rase cam geli tgk urat even i knew bila tua saya akan kerepot cam tu..(dang!)
Pastu tak leh tengok orang Botak!
Tapi Asisul Botak!!!
huwaaaaaaaaaaaa
help mehh :((





Tapi takpe lahh...
Botak EMAS boleh di considerkan....


p/s: Tgh layan sex in the city..ade suami seorang kawan Carrie tu Botak..He looks SMART tho!








5 comments:

Anonymous said...

botak sudaa..haha~~

Kak Lili said...

Takpe yana...Jojo jado trend-setter, lepas ni sure ramai nak botak! wahahaha

Congrats, Jojo! And to you to, Yana for being so supportive of him.

atiQah raDzal! said...

licin gile. hahaha. lain muka nya. haha. neway. congrates to both of u :)

nic@ said...

botak is sexy hokey.macam vin diesel.;)

Red Clutch said...

botak x pa... nnt sekejup jer rambut tumbuh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...