Friday, November 19, 2010

Wedding checklist!

i know its kinda soo late!Tapi babe,jangan risau..kalau budak2 duduk Oversea memang camni culturenye..ade my friends tu nikah sampai 2 tahun then baru ade Majlis Sanding and what so ever..so for us satu tahun je..So Alhamdulillah,setelah tamat belajar..sekarang saye tgh struggling nk cari sponsor or tak sponsor for our wedding....Now i found my photographer already!Macam biasalah kawan SEUIA..setahun berlalu..now hasil Syahiran Sukardi makin lawa
gila!

tolong la!Chantik sangat....Majlis akan dilangsungkan tahun hadapan..dan for the time being..isteri yang gemok ni tgh berdiet dan berjogging everyday!Now dah looooseeee banyak jugak KGs!Jadi saya takkan massukan gmbar2 saya smpi saya kawin..muehehehe..Mungkin kah?i try!hihihi....Well,Syahiran Sukardi will be our wedding photographer and Make Up ,saye dah cakap2 dengan Kak Awin Seindahwajah .Klik..Kak Awin ni,selalu make up for TV9 punya pengacara and Model2 Muslimah....cehhh

Baik ini hasil make up dari Kak Awin..
Bagaimana pula jika di Make up di mukaku nanti??
So tunggguuuuuuuuuuuuuu lah ye...

Banyak lagi checklist..baju pengantin pun x tempah lagi sebab tgh nk kuruskan badankan!
So kene la sabar!
Well ,i like Jovian Mandagie,insya Allah nnti balik Malaysia we will pay a visit at his butik dekat Bangsar....


Ok...update soon

CHEERS!

2 comments:

Nana Azman said...

pre wedding itu adalah sahabat saya di mersing bernama yeos.haha..kahwin 10 dec ini.haihh..semua orang pun mahu kahwin..saya?separuh jalan..hahahahah

broe_ayla said...

tya dah nikah kn ngn asisul....means ni majlis persandinagn jer la ek?./.konfius..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...