Friday, December 17, 2010

Doakan Asisul


Salam to all our blog readers yang channntikk dan menawaann,,

Ok ,harini suami ,Asisul akan berentap memulakan kayuhan di World Cup Cali ..under
YSD Track Team ..so mari kita sama-sama mendoakan kejayaan Asisul supaya cemerlang di track itu .Mengambil kira perjalanan selama 40jam itu..elok lah kiranye membuahkan hasil ..
Jauh2 fly kene at least dpt medal la yayang ..So,Asisul will always read the blog !So say anything to Asisul ...u can just shout here or u can shout at his fb fanpage ..go Asisul go!go Asisul go!go go Asisul!..
Kalau nk update pasal game Asisul boleh lah melayari laman web Cali sendiri di sini ..
Actually beza Aussie ngn Cali adalah merepek ..now OZ pukul 3 ptg,Cali pukul 11mlm (16/12/2010)...so kalau nk update anything about my husband boleh laa tgk web site ni ok! !..
Akak ngntuk la dek non nak tunggu Asisul ....sini dah subuh shapieee ,Asisul baru bangun...takpe la kite same2 doakan Asisul ye....Asisul ku..,Good Luck sayang!I love you..May Allah bless and give u strength yang va va vooom ....

5 comments:

hakimansor said...

gudluck bro asisul :)
do ur best 4 ur urselg,wife,family n malaysia :)

akak,akak blaja kat uia ke dulu?
haha
amek AED la ek? :)
sy pon blaja kat uia gak!!

ayuni.eleena.M.T.azar. said...

gooodluck azizul!!! buat fullblast, medal itu milik malaysia!!! amin~~

Tyazizul said...

hakim: blajo Aed tu time matrik then ambek architect kat gombak,hakim ambek ape?!I miss UIA!
ayuni:amin!

hakimansor said...

akim amek health science kat uia.
now buat foundation kat pj lagi,last sem.
pasni gi UIA KUANTAN :)
UIA best kan?hehe
best blog akak,t ade pape news psl bro asisul,post k!
proud dgn dia :))

Tyazizul said...

hakim: yep sure will do..oh g Kuantan..oh cool2 ..i still remember those swamp ke ape ntah...Good Luck!Study hard ok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...