Thursday, December 16, 2010

Pada tarikh ini 3 tahun yang lalu ....




PADA TARIKH INI
i met my husband
i declared to be his girlfriend
even during that time :
he was not that famous he was so naive he was so boyish he was so kiddo he was so jambu

ye la dik non ..Asisul mengorat akak tatkala akak final year di UIA ..
Asisul time tu masih 19 tahun ..ohhh budak kecik please!
time kiteorg dating pun Asisul cam banyak bende tak tahu...ye la budak mentah kate orang..
Nasib baik akak guide Asisul ke jalan kebaikkan ...dan kebenaran
sehingga
lahir Asisul sekarang yang lebih stylo dan botak LOL


Nk tgk gambar kami awal2?
tadaaaaaaaaaaaa

time ni angau tak hengat ..tapi tlg la muke Asisul ..jambu dgt kan!Hidung jambu sgt!LOL

akak sangat kan...!!

Alhamdulillah

Now,we are happily married !
and that naive,boyish,kiddo,jambu is my husband now..
hehehehe

Well,nak tahu tak?

Our 1st place dating was
Pavilion
Our 1st place makan was
Planet Hollywood
Our 1st movie
I'm No Angel

Guess what ..tatkala kami dating kan..Asisul tak tahu pun pavilion and makan kt kedai2 seperti Planet Hollywood...Tapi now,Asisul dah terror..even drive pegi Pavi and KLCC pun dah terrer..
Baiklah..mari beri tepukan untuk suami tersayang,Asisul..dan saya akan memberikan exposure yang lebih buatnye....ye la kan...main basikal je....huhuh ni next week akak nak bawak die pegi theme park..Asisul tak pernah pegi Theme park macam Disneyland and all..saye selalu pergi..jadi ayuhla sayang,,,kite mencuba nasib ke situ pula ye!?


Dengan itu,
suami saya hadiakan video nyanyian live dari COLOMBIA..
Enjoyyyyy




Sayang,jgn marah ok..
i rase this one sgt best...
i love you!!!!!!!!!!!








2 comments:

Cinta Blueberi said...

cute la thepocketrocketman nyanyi..takpe kan puji suami akak. ^_^

cikcleopatra said...

hahaha..wah hebat si asisul ni..berani yer ngorat akak senior!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...