Saturday, January 15, 2011

Tidur berbantalkan lengan suami

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA) hanya kira-kira
45% sahaja isteri tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang.Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celah ketiaknye,tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang,ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda.(pengalaman ini hanya peremuan sahaja yang tahu betapa asyik dan rileksnya)Tapi,kalau suami mempunyai ketiak yang perghh baunye.........tak dapat la den nak nolong......

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di aras lengan suami akan tidur lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.Dan peringatan untuk lelaki/suami,jangalah shave ketiak anda togel,biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.Maka para isteri semua,anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami?!

Ehsan dari :Diari Islam 2011
Selain suami,boleh dipraktikkan untuk anak-anak yang comel..


1 comment:

NajwaZin said...

Hahaha comel gilaaa.
Nanti suami cakap kepala berat cmne?hahaha (*eh, not married yet)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...