Tuesday, May 10, 2011

Wedding preparation part 3-Kad Kahwin VIP,Rumah, and Door Gift



Seperti yang telah saya ceritakan dalam entri sebelum kami bersanding,Kad Perkahwinan kami ,di reka khas oleh saya sendiri.Alhamdulilah,segala yang kami sama-sama usahakan akhirnya berjaya.Kad kahwin telah pun di cetak pun begitu,semua kad kahwin yang di cetak habis!Maaf bebanyak buat sesiapa yang tidak mendapat kad kahwin dari saya.Tapi still,zaman moden mcm ni,kalau dah di ajak ..boleh la datang..tak gitu??


KAD RUMAH:
Berlandaskan konsep UNGU,tetap kad di rumah berwarna UNGU ..Kad kami simple saja..tapi ramai request cakap nk simpan...Bagus la begitu!heheh


KAD DEWAN: Konsep family is turquoise..Sekarang memang dah menjadi kegilaan ramai warna sebegini..sebab cantik..thanks to Elyana sebab memberikan rona idea begini untuk ku...




DOOR GIFT- i like this bag so much..LV u olsss....so sape2 yang datang,masuk dalam jumpa pengantin dapat la bag ni..and kepada siapa2 yg tak dapat...Sorry banyak2 sebab bunga telur girls yang di suruh buat kerja amal ini sometimes tak kenal tetamu...


BUNGA TELUR- Bunga telur di rumah....Menerapkan konsep seni bina melayu ukiran..yes!i like ukiran sangat2 ....thanks to MAMA sebab kesemua bunga telur yang di pilih adalah pilihan my mama kesayangan...terima kasih yang tak terhingga buat MAMA..i love you so much



Actually pada mulanya nk buat wedding blog..tapi rasa macam masa tak cukup ..so tak ape lah..jadilah blog ini random ...boleh masuk semua cerita..Terima Kasih buat semua yang sudi membaca cerita kami.Kalau ayat2 yang di gunakan berbaur riak..Maaf di pinta ye...Love u ols

4 comments:

sizuka[Izzati] said...

cantiknya bekas bunga telur tu!tradisional!like like!

NanaPuteriGemini said...

mane nak cari
bekas telur mcm tu ek?

NanaPuteriGemini said...

katne nak beli bekas telur macam tu ye?

Tyazizul said...

@NanaPuteriGemini tempah di Ipoh,Medan gopeng

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...