Saturday, July 16, 2011

Saya confident..anda bagaimana?


Tatkala Bz preparing for wedding ...tiba-tiba di kejutkan dengan panggilan telefon yang menyatakan bahawa " Azizul akan Pulang ke Malaysia walaupun kakinya cedera tertusuk kayu"..Memang terkejut sebab He told me nak sihat sesihatnya baru nak balik Malaysia..Mungkin ayat-ayat tadi merupakan salah satu cara nak bagi suprised tatkala wifey suspend mcm harem..

Ok straight to the point..tatkala my husband injured..berjauhan..memang everyday i cried like crazy..kadang-kadang mcm org gile pun ade..so bile die ckp nk pulang tu lagi aa bagi suspen...bayangkanlah 2 bulan x jmpe..so die nye feeling cam excited time nk dating dulu...

Jenuh jugak mencari baju yang sesuai...sudahlah kapal terbang yang dinaiki beliau delayed!Kesian isteri yang excited ini..Drive sorang2 from Ipoh to KLIA..Memang berbaloi...So sebelum sampai, Isteri yang excited ini singgah sat kat RNR DENGKIL..Solat and Touch up sikit.....gituhhh


Then,bile sampai je KLIA..memang tekejut beruk ok!Sebab tak sangka ...sambutan yang di lakukan oleh mereka (Pelapis + Sime darby) agak menakjubkan...Siap ade sepanduk bagai ...untuk menyambut kepulangan hero Malaya kita....Actually isteri suspend gak agak-agak kalau kene interview ke ape kan..takut termenangis over ke ape...Tapi ,sebelum kemunculan suami...mereka yang ada di situ termasuk media menyuruh isteri pergi ke depan ,near to the door ..so boleh la peluk cium di situ..huhuhuhhu.....Ok then i met my hubby...and we all di arak and kene naik buggy ..Gituhh!I was so segan nak mampus at that time..kalau boleh biar la suami ku sahaja yang di arak bukan sekali dgn isteri sebab Isteri x bersedia utk menjadi buruan media...Haaa ambek kau gambar2 di dalam paper semuanya gemuk-gemuk belaka...Dah memang gemok what to do..But hey,i hate to see the pic..especially when u r fat..

So.......sambutan di teruskan dengan membawa sang juara ke Hotel Pan pacific untuk Sesi PC ..Di situ seperti biasa soalah2 media haruslah tentang "kaki"..In fact smpai now kalau org jmpe my husband..or even me ..the wajib question will be about his KAKI..Yes dear..your kaki is so precious..INDEED!

Then,Pc berakhir agak lewat..ye la sebab flight delayed..agak-agak ade la dalam pukul 1 am baru habis...then Alhamdulillah...we got a special room kat Pan Pac!Woot Woot :) :) :) :)
Yang paling best...our baju same kaler ...sukeeenyeehhhhh

Hmmmmm....Telah isteri nyatakan di atas...bahawa si isteri tidak suka sangat masuk2 Media ni...pun begitu,pada ke esokkan harinya sebelum balik Ipoh,Suami ajak teman dia pegi Astro...Ok la teman je kan....honestly said..I was so selebet sbb intention just nak balik IPOH...but u know what happen?OMAGAH!!!
I was on air!Me??????????!!WTH
Baju ntah ape-ape...Gile x de style...Nasib baik ramai x tonton...lol

Saya confident..anda bagaimana?







3 comments:

Red Clutch said...

blasah jer... yg penting ur support to ur hubby... you're so cool la...

next... u gotta be ready al the time, sokmo2 kena pki cantik2 la...sentiasa bersedia...

i loikee!!!!

oshinz said...

tak selebet pun.. kemas je kite tengok.

SumBody Me.. said...

jenjalan sini :)
hope ur hubby will get well soon..
Slalu bacakan petikan sukan pasal azizulhasni untuk kelas tuisyen student..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...