Friday, November 18, 2011

Paper Space at Deakin University

Last week,we went to Geelong for Architecture's Exhibition.Exhibition dimana semua Master class students have to exhibit their drawings to audience.So last year,was my turn to exhibit my drawing however,this time is my juniors!Well,congrats to all of them for the great achievements !I think everyone passed their subjects.Alhamdulillah.I met quite a few of my juniors at the Paper Space exhibition.
Well,the Paper Space exhibition really choose the best "SPACE" for the event.With the natural light penetrates from the windows .The Columns ..oh i miss architecture now!!
Here is one of the example of the model :)
A+B is the name of our studio.So,Nana my friend is in the book.She is so hebat!
And this is one of the best students at Deakin!He is Hilmi Amani and his favourite lecturer i think.Well,saya kureng sikit dengan minah tu sebab dia kipoci!Agak pelik jugak!iskkk kedekut markah pun iyee jugak!Tapi kalau students laki ,kemainnnnnnnn!
Oh..nampaknya cyclist telah pun memahami Architecture.Actually ramai jugak jejaka2 Melayu di Deakin university ni..Tapi,seperti biasa lah..habis je final year mestilah pulang..dan kami hilang lah kawan-kawan yang best!Agak terkilan jugak,tapi masing2 mempunyai cita-cita yang hakiki.
Pun begitu,saya telahpun mengenakan dress baru dari butik Katies ..Baju yang ala-ala menutup aurat dan cover lemak orang cakap!Actually dah menyampah nk tangkap gambar sebab im seriously FAT!If ur my true followers u can see the changes!Daym!
Koleksi Gambar yang indah ini adalah hasil tangkapan beliau.Student Deakin jua,Single.!Dan mempunyai gajet kamera yang luar biasa.Saya bangga dengan anak melayu seperti nya.Jika anda mahu melihat gambar2 hebat beliau.Sila add beliau di Facebook .
Akhirnya,gambar kenang-kenangan bersama kawan-kawan.Semoga kalian berusaha dan menjadi seorang Arkitek yang berdedikasi mengikut segala ilmu yang telah diperolehi tatkala belajar di bumi Australia ini.Sesungguhnya terlalu banyak perkara yang harus di ubah jika di lihat pada struktur seni bina di Malaysia khususnya!Saya sayang Malaysia!Architect is the 1st profession who can change Malaysia to be the better country!

Xo

1 comment:

Princess^of^Hemp said...

ala still hottt la..dun worry worry la...abg still syg tuu..hehee =P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...