Monday, September 20, 2010

Spring dan Bandhero Wii









Hello cinta ...indahnya bumi ciptaan Allah ini...sekarang Melbourne sudah pun musim bunga
baik saya repeat musim bunga!!Bunga sangat indah...saya suka bunga...anda suka bunga??
Walaupun saya suka bunga........tidak semestinya suami saya ...minat pada bunga-bunga cinta!
Ape yang kau merepek ni Tya??

Oklah!Actually just nk beritahu kat u olss..selain Azizul..saya jugak ade sedara kt Melbourne.!!
tolonglah kiteorg baru discover yang ade talian persaudaraan bilamana sudah menjejakkan kaki
di sini!Jadi baiklah!!My dad dari dulu dok bitau..yang i have 2nd cousin in Melbourne..tapi still
x de opportunity nak jumpa dia in person!Biasalah...sayakan busy sikit lately...ho ho ho..
busy aa sikit buat design yang mengunung itu...

Jadi,untuk mengekalkan tali persaudaraan...kunjung mengunjung adalah needed sesama umat Islam..biar kite down to earth org ckp....saya pun kol la this boy!ceh boy!!kol la dia...
almaklumlah tak pernah bersua muka...
setibanya di rumah,para house mates dia suma malu-malu ye dengan kami!Kami pun malu dengan mereka...jadi untuk menghilangkan rasa itu,saya dengan slumbernye suruh dorang duduk tangkap gambar ngan abang asisul..Kelas!!dtg rumah org tangkap gambar..asik tangkap gambar je laah kan!!!
Inilah dia mereka....saudara saya ini hebat dan terror dalam komputer..jadi,aritu kompiter saya rosak...jumpalah sifoooo dan thanks a lot sebab ok kan labtop ku!dalam gambar di atas sume sebaya....mereka panggil saya "Kakak"!tetiba akak tya rasa akak tua!tua noo dek non!!
lepastu....ade la 2 orang housemates dia tanya "Why panggil kakak?"
then ..the answer is noob !noob! noob!
huhuhuhuhuhu....lu pikir la sendiri...
saya tya kertu yang vehteren yang bakal menyambut tarikh kelahiran pada 8 October 2010!!
oh ya!!
mereka ini semua budak2 MONASH UNIVERSITY dan kind of gempak also ..dan ok
suami telah berjumpa rakan sepasukan dimana geng2 untuk bermain Bandhero!
Actually,kalau kt rumah saya rimas kalau suami dok ketuk drum tu!!tensiii mak nak buat kerja
so atleast kalau di rumah ni,teratur sikit!

Amacam...suami akak?suami akak ade style nk jadi Man Kidal tak??Akak suke sangat!
Akak..akak..akak!!

So ,makin lama malu telah pun kehilangan ..suami syok main sampai Akak terbai dek non!


Kemudian,suami dah start menyanyi pulak!!Akak makin terabaiiii!!!!!!!!!!!

Thank God!!Akak explore rumah bujang itu...last2 menjumpai kereta control.....so ape lagi,
ingat akak tak hebat ke main2 kereta ni..tgk org laa wehhhhhh!!hahahahah..
lantas,akak main kerte control tu,akak explore engine dalam tu ..konon2 for model in future....

Sekarang akak terasa tua...!oh tidakkkkkkkkkk~






3 comments:

fatalist said...

i like spring too..it's so nice...tgk bunga blh nk gila kejap..cantik sgt

Pirate KL said...

tiap kali baca new posting mesti gelak sorg2... parah2 hahhahaha Sronok tgk pasangan suami isteri yg kalerful nie...

samanosuke_04 said...

salam kenalan, akak duk kat Australia eh? waaaa, mantap.. apsal ramai kenalan dari blogger sy ramai yang da kawen, pastu duduk kat australia? x paham laaa... hehe

anyway, taun nie plan nak g aus, bleh tumpang umah akak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...