Tuesday, February 8, 2011

OUR 1ST WEDDING ANNIVERSARY



Tanggal 30th January 2010 yang lalu, dengan sah kami berdua bergelar suami isteri ..dan seperti tidak percaya..we are now 1 year old married !Alhamdulillah,syukur ke hadrat ilahi dengan pertemuan ini.........Alrighto!

Hubby was here last 2 days ..and we spent almost 2 weeks together at Kuala Lumpur @ibu negara..So many things we did and we ate! Just imagine,lame gell tak balik so now we have to grab the opportunity together...Hubby transits for 2 weeks in Malaysia for his ACC training camp .From beijing,he will race at Korat then to Manchester .Quite a long journey anyway...But,thats his job pun!
So tanpa di duga,tarikh keramat pernikahan kami,both of us ade kt KL.....hmmmmm tunggu punya tunggu ...hadiah !last2 husbeng buat kejutan..kejutan kah?gitu la...boleh la di considerkan....hubby mengebook hotel yang terunggul di KLCC atas alasan untuk menyambut anniversary dengan lebih romantiks!ehe....
Jadi.....my hubby sayang memilih Traders Hotel @Shangri-la sebagai hotel anniversary kami..di mana,layanan orang2 di situ sangat bagus...melayan kami seperti pasangan merpati sejoli yang chantik...gituuuuuuuu.....tentunya sebagai isteri,saya berasa beharga dengan segala my husbeng lakukan...even dia nye jadual pack gell ...tapi he still manage to full fill couple needs...hu hu hu
Pemandangan Hotel dan KLCC

Counter Reception yang O-sam!Itu ,cik abe saye...
the lobby


welcoming dessert

auwww


KLCC from our room....

Thanks thanks thanks a lot sayang!!!!Semoga jodoh kite berpanjangan sehingga ke syurga..
I love you so much sayang!May Allah bless our relationship ..and menganugerahkan anak yang soleh dan solehah untuk kite bersama..yang dapat membantu bangsa dan negara
:)


Heart u ols!
Dan malam nya,my hubby bawak pi makan candle light dinner gituuuu...
Romantik gellaaaa!!
ouh hubby,i miss you lahhh~
So nak tahu kiteorg makan kat mane?Stay tune with my new update?!
Feel free to give comments ...muahs









6 comments:

nuraitul said...

best gle..tgk pic pn thu da how mewah that hotel..lucky u..btw..congratz kak tya on ur wedding anniversary..moga jodoh kamu berdua kekal hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak-anak yg soleh dan solehah..insyaAllah..

hakimansor said...

insyaallah semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki k :)
aka,kem salam abg azizul :)

LuNa FanTasia said...

Tya,
td ra cr button like tp x de! oh itu hanye ade kat Fb.lupe! hehe... neway i loike!! suke semuanye.... Dan selamat menyambut ulang tahun perkhawinan dan selamat berpacaran dgn Azizul hingga hujung nyawa! i will pray 4 both of u!

sayang awak!

The Girl said...

OMG sis tya...like seriusly kt Traders? emmm..i keje kt tower seblah traders tu...tp takde la pulak terserempak..isk2..ruginya...hee..

eddy said...

Congrats, a marriage needs plenty of patience and understanding and love will always keep you together.

poyaty said...

woooo, sweet lah tya. hehe, ari tu dah wish dah. kekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...