Follow My Blog?

Friday, November 9, 2012

Alhamdulillah ..im a mother now

Thank you Allah!Thank you Allah!Thank you Allah! We are really happy !!And cant describe the feeling honestly!Syukur!!!Baby is fine ..and she is 3.99kg baby girl !!Alhamdulillah..

12 comments:

nur amalina athman said...

wahh, beratnya baby.lahir normal or operate?

Alhamdulillah.
Congrats ya..Semoga baby dapat jadi anak yang solehah, berjaya di dunia dan akhirat. Inshaallah.. :)

Huda said...

Tahniah!! Welcome to the parents club, hehe

The Gangster Love to Haha. said...

Ehem,Alhamdulilah.Hehe comelnya baby macam ummi dia.Haha jadi anak yang solehah ye baby :) Congrats kak Tya.
Keluar jugak baby ni. Patut ah perut ummi dia mengembang. Mana taknya 3.99 kg.Haha takpe lepas ni nak diet eh.

Khai Artzfar said...

Tahniah akak sekeluarga~! Alhamdulillah. selamat melahirkan cahaya mata..

Azira...Nozie...Kechik said...

alhamdulillah...tahniah thia n suami..

Hamizah Sahabudin said...

tlg geget pipi dia utk aku tya :)

Anonymous said...

syukur, Alhamdulillah
tahniah :)

semangat sungguh baby ni. tak sabar nak tahu nama baby.

TAKE CARE

-sis aida-

snuMun said...

tahniah tya and azizul! masyaAllah subhanallah. semoga baby kalian membesar menjadi anak yang solehah,membawa kebahagiaan dunia dan akhirat

snuMun said...

tahniah tya and azizul! masyaAllah subhanallah. semoga baby kalian membesar menjadi anak yang solehah,membawa kebahagiaan dunia dan akhirat

::bOnie:: said...

salam...
hi sis syukur alhamdulillah..sumenyer selamat...selamat berpantang saya ucapkan...
smg bb akan menjadi anak yang solehah seperti yang diimpikan oleh ummi & abbi nyer...amin...tahniah sekali lagiii!!!=)

shafiqah supangat said...

sis and bro azizul :)
a BIG CONGRATULATION of your new born princess ^^
semoga anak menjadi anak yg comel lagi solehah. amiin :)

Masherna Mustafa said...

salam...

alhamdulillah n tahniah. wpun tak kenal personally, boleh rasa the joy the little baby girl brings. she's almost 4kg... semoga jadi anak yang solehah. penyejuk mata abbi dan ummi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...