Monday, November 5, 2012

Ok ya udah full term 38weeks

Macam x percaya je ..yang due date memang nk dekat gile and can be anytime from now.Hakikatnya saya memang terlalu letih dan nak jalan pun dah rasa x selesa.Tapi takan la tak jalan langsung.Saya everyday keluar g teman suami .Sampai kan pusing satu shoping complex masih saya larat!Nak jalan dekat taman.Almaklumlah,taman-taman dekat Malaysia semuanya "terjaga habis".Jadi x nak risk kan diri,shopping sambil berjalan itu bagus!

Sampai ke saat ini,baru lah saya dapat rasa oh macamni rupanya mama mengandungkan saya dulu..nak tidur susah nk pusing susah malahan nak bangun pun susah.Tapi ,mama punya body takdelah sebesar saya.Malahan boleh diconsiderkan kurus walaupun mengandung.Tidak pula dengan anaknya..

Im more than excited..Kalau ada tips2 yang bernas silah lah share ye..now tgh tunggu doc kat KPJ..mak ai ramai gole ibu mengandung sedang menunggu...so nasib la ada iphone boleh la update blog ...

Till then,
PocketRoket Mummy

1 comment:

The Gangster Muslimah. said...

Ehem comel je kak Tya.Selamat bersalin.Semoga dipermudahkan olehNya.peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...